Firma Profil

Firma Profil

Kære alle

Mit navn er Ayhan Orhan og jeg er 46 år,efter havde boet mange år i Danmark, flyttede jeg tilbage til Tyrkiet i 2011 for at prøve noget nyt.

Efter  flere lange tilløb og overvejelser,åbnede jeg Ejendomsfirmaet Royal Home Alanya i 2014,efter vi nu har fået større kundekreds har vi  flyttet Royal Home Alanya til nogle større og bedre lokaler, som ligger tæt ved det gamle Vega Star og Sunway Apart Hotel.

Siden 2011 har jeg arbejdet med ejendomme her i Alanya og omegn og har I tidens løb solgt flere hundrede lejligheder og  derved opnået en del expertice inden for faget.

Dette har gjordt at jeg med tryghed kan hjælpe kunder med at finde en ejendom efter deres  ønsker og  kriterier  og sælge så kunden er så tilfreds som mulig.

Mange af de lejligheder vi sælger er til skandinaver, det giver dem en hvis tryghed at jeg/vi kender den skandinaviske mentalitet og kan sproget og derved kan forstå deres behov og få udleveret deres drøm om en feriebolig her i Alanya og omegn.Inden for de sidste år har vi med glæde udvidet vores kundekreds til at indholde kunder fra Iran,Irak og Rusland som vi med glæde vil hjælpe med at finde deres drømme bolig.

For det  juridske arbejde,  har vi samarbejde med Advokat Mehmet Özgen, så vi er sikre på at alt går efter bogen når aftalerne skal indgåes.

Vi er her for jeres behov, kontakt os  hvis i har brug for vores hjælp, vi er ikke længere væk end et telefon opkald eller en mail.

Med venlig hilsen Ejer/Salgs Direktør
Ayhan Orhan