Salgs Procedure

Salgs Procedure

Trin for trin ejendomshandel i Alanya
 
Når du har besluttet at købe dit ferie bolig her i Alanya , vil vores kontor tage  kontakt til dig for at hjælpe dig med at købe dine flybilletter. 
Vi vil i samarbejde med dig finde de bedst muligt tilgænlige billet(er)  så du kan have en god tur herned. Vores personale vil møde dig i lufthavnen ved din ankomst med et skilt med dit navn  på  og kører dig sikkert til dit hotel som du vil bo på under dit ophold  i Alanya.

Efter du har fået hvilet ud, vil vi være vært for dig på vores kontor for at smage verdenskendt tyrkisk kaffe. I mellemtiden vil vi lytte til dine ideer om din drømmeejendom, du gerne vil købe.

Vi vil høre dig ad, hvad dine forventninger og krav er og derved sikre os, at du for den bedst mulige ejendom efter jeres ønske og behov.De vil under deres ophold også havde mulighed for at nyde strandene og kystlinjen her i området.

Hvis du kan lide en ejendom, der passer til dine forventninger, arrangerer vi din salgskontrakt og for den gjordt klar til underskrivelse af parterne. Vores team hjælper dig med at få tyrkisk skattenummer og åbne en bankkonto.

Hvis dit feriehus er klar til indflytning med det samme, arrangerer vi alle de juridiske dokumenter på dine vegne og sender dem til ejendomsregistret. 3-5 dage efter vil lejligheden blive registreret til dit navn.
Hvis ejendommen du køber stadig er under opførelse, sørger vi for at arrangere den bedste tilgængelige betalingsplan og skrive den ind i kontrakten. Efter ejendommen er opføret og alle betalinger er færdige, vil vi få ejendommen registreret i dit navn på landregistret. Når lejligheden er din, vil vi hjælpe dig med at tegne el og vand abonementer sammen med ibrugtagnins tilladelsen. Indtil du flytter ind i din lejlighed, vil vi være hos dig med al den hjælp du skulle ønske og vil naturligvis også være der for dig efter, hvis dette skulle ønskes.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os ved yderligere spørsmål.