HYBRID VILLA

HYBRID VILLA

1.450.000 €

Additional Details

 • Lokalitet
 • Størrelse
  460 m²
 • Soveværelser
  4
 • Badeværelser
  5
 • Altaner
  4
 • Afstand til stranden
  3000m
 • Afstand til sociale faciliteter
  1000m
 • Bebyggelses år
  2020

Description

Eksklusive villaer til salg i Bektaş Alanya ligger på en smuk Middelhavsomkostning i Tyrkiet. Panoramisk havudsigt, rolig atmosfære og let adgang til sociale faciliteter er de stærkeste sider af ejendommen. Villaer til salg i Bektaş forbliver i kort nærhed til byens centrum og dets daglige behov såsom restauranter, butikker, caféer og mange andre.

Unikke villaer i Bektas ligger i en afstand af 2,7 km fra stranden, 2,5 km fra Alanya centrum og 3 km fra Alanya Havn Marina og alle dens turistattraktioner. Fast ejendom ligger i en udstrækning på 48 km fra Alanya-Gazipaşa lufthavn og 130 km fra Antalya lufthavn. Nærmeste restaurant forbliver 150 m fra ejendommen. Andre daglige behov som shoppingområder, pengeautomater, apoteker, medicinske centre og skoler ligger også i en nem adgang fra ejendommen.

Moderne villaer til salg er bygget på en 1658 m2 grund, med 460 m2 plads til hver villa. Hver ejendom har forskellige faciliteter såsom: 72 m2 stor privat swimmingpool med solbadeplads, overvågningskameraovervågning og en internetforbindelse. Desuden tilbyder hver villa en sauna og en elevator til 10 personer.

Villaerne af typen 4 + 2 tilbyder: Stueetage med: stue med åbent køkken og spiseplads, soveværelse, badeværelse og terrasse Første sal med: et soveværelse med en-suite badeværelse og påklædningsværelse (også mulighed for jacuzzi) og en balkon, soveværelse til børn med eget badeværelse og påklædningsværelse og en altan. Havegulv med: en stue med åbent køkken og et gæstesoveværelse med eget badeværelse, vaskerum og en terrasse.

Villaer til salg er designet på en meget moderne måde med oplysende rummelige indendørs takket være højt til loftet og gulv til loft-vinduer, der sikrer panoramaudsigt. Hver villa nyder et centralt klimaanlæg og gulvvarmesystem, skodder til vinduer, dekorative spotlys, glaselementer, køkkenø, indbyggede skabe og meget mere. Villaer er klar til at flytte ind. Hvidvarer og møbler arrangeres, som det vises på billederne.